Baza znanja :
Šta pruža Orion Telekom Hosting DNS servis?
Napisao/la Vladimir Rančev, Poslednji editovao na 06 September 2010 03:39 PM
Pri registraciji RS domena neophodno je da u roku od 3 dana nakon registracije RS domena imate podignutu DNS zonu na serveru na kome se nalazi hosting inače rizikujete da RNIDS poništi registraciju domena. Pri odabiru Orion Telekom DNS servera, zona se automatski kreira pri procesu podnošenja zahteva za registraciju domena RNIDSu i domen se usmerava na parking stranicu Orion Telekoma.

Unikatni web servis Orion Telekom Hostinga Vam pruža mogucnost da sami vršite automatsku izmenu DNS parametara za svoj domen. Vaš domen će biti registrovan na posebne DNS servere Orion Telekom Hostinga koji će prosledjivati DNS zonu na Name Servere koje možete kasnije definisati. Ukoliko se odlučite za ovu opciju niste obavezni da podignete DNS zonu na serveru u roku od 3 dana.

Ukratko, nudimo Vam mogućnost parkiranja i daljeg usmeravanja Vaših RS domena na našim DNS serverima sa kojih sami možete vršiti dalju redirekciju. Putem Vašeg korisničkog panela možete brzo i jednostavno izvršiti usmeravanje domena na DNS zapise željenog servera.

Takodje, ukoliko jos uvek niste odlučili koji hosting paket želite, preporučujemo da pri registraciji RS domena izaberete opciju Orion Telekom Hosting DNS servis.
(46 glasovi )
Ovaj članak mi je pomogao
Ovaj članak mi nije pomogao

Komentari (0)
Pošalji novi kometar
 
 
Ime i prezime:
Email:
Komentari:
CAPTCHA Verifikacija  
 
Molimo Vas da unesete tekst koji vidite na slici ispod. Verifikacija je neophodna da bi se sprečili automatsko registrovanje i slanje nevalidnih zahteva.

Korisnična zona Orion Telekoma